Звездите на Liqueur Мария Илиева и Любо – отново абитуриенти

19.05.2009 17:30 | Видян 6830 пъти

Звездите на Liqueur Мария Илиева и Любо – отново абитуриенти

На 15 май приключи традиционната кампания на БГ РАДИО Бъди звезда на бала. Звездите на Liqueur Management Мария Илиева и Любо бяха избрани чрез анкета на сайта на радиото за най-желаните дама и кавалер от тазгодишните абитуриенти.

Повече от един месец завършващите тази година от цялата страна изпращаха писма с посланията си към звездите и с надеждата те да изберат точно тях и да ги придружат на бала.
 
Победителите обаче са само двама – тази година най-щастливата абитуриентка в България ще бъде Виолета Колева от Севлиево. Ето с какво тя успя да впечатли своя звезден кавалер Любо. В писмо до БГ РАДИО Виолета написа: “Ако ти станеш мой кавалер, това ще бъде най-вълшебната вечер в живота ми, а аз – най-щастливото момиче на света! Убедена съм, че ще си изкараме страхотно!”. Нейната звездна вечер ще бъде на 22 май във Велико Търново, когато Любо, заедно с екип на БГ РАДИО, ще я заведе като най-бляскавата принцеса на бала й.

Мария Илиева пък си избра запаления по спорта и по нейната музика Милен Йорданов от Нова Загора. Когато Мария му позвъни в събота сутрин, той подскочи от щастие и му отне известно време да повярва, че именно той е нейният избраник.

Ето как описа мечтаната за него дама в писмото си Милен: “Нейната харизматична личност ме покори още през 2001 г., когато случайно ми попадна дебютния й албум “Лунен сън”, всяко парче от този албум ме караше да настръхвам и да слушам албума й пак и пак.

Може би ще се запитате, защо искам Мария Илиева да е моя дама на бала. Всяко момче мечтае да бъде с принцеса на бала! Аз мисля, че моята принцеса в балната нощ е Мария Илиева!”. Мария не устоя на романтичното му предложение и ще го придружи на 23 май на неговия бал в Нова Загора.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !