100 годишен старец танцува в клип на Deep Zone Project

29.10.2020 13:24 | Видян 663 пъти

 100 годишен старец танцува в клип на Deep Zone Project

Deep Zone Project, които преди няколко месеца буквално изстреляха в космоса хитовата си колаборация с Тото Н - “Gimme Love”, са готови с нов проект, озаглавен “Funk You” - модерен денс хибрид от поп, хаус, реге и брейк бийт.

Настроението и зарядът на трака леко напомнят за песента “DJ Take Me Away”, с която Deep Zone Project участваха в конкурса Евровизия през 2008 г.

Снимките на видеото към “Funk You” предизвикват истински фурор сред минувачите по улиците на кв. Капана в Пловдив, заради мистериозен старец, който майсторски танцува хип хоп.

В забавата се включват и популярните танцьорки - близначките Сузи и Рени, които ще отправят към всички специално Funk You предизвикателство в TikTok профила си. Действието в клипа се развива около построен за целите на видеото цветен павилион - Funk Shop, който предлага бълбукаща лилава течност за магическа енергия.

Режисьор е Радостин Събев – Шошо. Това е поредният проект на Deep Zone Project, подкрепен от GigaFiber. Разпространител на “Funk You” е “Вирджиния Рекърдс”, а песента е вече в радио и телевизионния ефир, както и в YouTube канала на Deep Zone Project.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !