Меган и Хари отново разочароваха Кралицата

27.10.2020 13:43 | Видян 1607 пъти

Меган и Хари отново разочароваха Кралицата

Херцогът и херцогинята на Съсекс ще пропуснат тазгодишното традиционно кралско събиране в Сандрингам по случай зимните празници.

Експертът и хроникьор на британските монарси Кейти Никол каза пред Vanity Fair, че принц Хари и Меган Маркъл искат да отпразнуват Коледа в собствения си дом в Монтесито, Калифорния, който е на стойност близо 15 милиона долара.

Кейти е сигурна, че решението на внука ѝ ще „разочарова“ Елизабет II, която не е виждала правнука си Арчи от една година. Последният път Хари и Меган блеснаха в Лондон през март, но по това време техният наследник беше от другата страна на океана.

Съпрузите обаче не искат напълно да лишат кралицата от комуникация с бебето. Отбелязва се, че херцозите ще пристигнат в Обединеното кралство няколко дни след Коледа. Вярно е, че според карантинните правила те ще прекарат две седмици в самоизолация в своята вила във Фрогмор.

Миналата Коледа Хари и Меган също прекараха далеч от кралското семейство. Двойката избяга в Канада, където, както се оказа няколко седмици по-късно, подготвяха план за бягство в Северна Америка.

Като се има предвид, че процесът срещу Маркъл и британски таблоид ще започне в Лондон на 11 януари, възникват съмнения, че при планирането на пътуване до Великобритания херцозите на Съсекс  ще имат време и за семейството.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Папи Ханс с нов хит и албум

Певецът, който в момента обира точките в Денсинг Старс,...

Няма коментари към тази новина !