Джаред Лето гол, но със специално послание към феновете

23.10.2020 14:02 | Видян 616 пъти

Джаред Лето гол, но със специално послание към феновете

Джаред Лето има едно специално послание за всички американци – Гласувайте!

В сряда, 21 октомври, изпълнителят използва социалната мрежа Instagram, за да изпрати своето послание по интересен начин. Той публикува снимка, на която е чисто гол. Фотосът е направен в огледало, а от Лето се вижда само перфектно изваяното му тяло, като долната му част и главата на звездата са скрити.

След като със сигурност привлече вниманието не само на женската, но и на голяма част от мъжката аудитория, Джаред им напомни, че съвсем скоро предстоят президентски избори, на които всеки глас е от значение. „Не забравяйте да гласувате“, написа той под снимката. Разбира се, публикацията веднага събра хиляди харесвания и коментари, в които някои от феновете заявиха, че вече са гласували, но нямат проблем да попадат на такива предизборни снимки.

Джаред Лето не е единствената звезда, която се опитва да привлече вниманието на последователите си, след което да ги накара да гласуват. Преди няколко седмици Кайли Дженър публикува снимка, на която е по бански и насочи феновете си към линк в описанието си, който ги изпраща към платформа за регистрация за гласуване. Опитът ѝ се увенча с невероятен успех, като се съобщава, че регистрациите са се увеличили с 1500%.

Кери Уошингтън обаче опита съвсем друг подход. Тя използва социалната мрежа Туитър, където сподели малко за предстоящия си филм „Скандал“, но линкът в поста водеше до сайт за регистрация за гласуване.

Въпреки че Джаред Лето вече е в крак със случващите се събития, той дълго време беше в неведение за друго голямо събитие в света. Докато всички ние се страхувахме от пандемията през март месец, актьорът се беше изолирал, за да медитира. Той се отказа от всякакви социални мрежи, телефони и други връзки с външния свят.

„Еха. Преди 12 дни започнах медитация в пустинята. Бяхме тотално изолирани. Нямахме представа какво се случва. Вчера се завърнах в съвсем различен свят. Такъв, който се е променил завинаги“, написа актьорът на 16 март.

Явно сега Лето вече е наваксал и много добре знае какво се случва. Той е готов за изборите, а съдейки по снимката, може да забрави за дрехите.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !