Фермата се тресе от ревности

22.10.2020 12:18 | Видян 1374 пъти

Фермата се тресе от ревности

Ревност и параноя мъчат участниците във „Фермата“, стана ясно след анкета в стопанството. По време на проучването повечето риалити герои признаха, че нямат доверие на интимните си партньори и редовно ги шпионират.

„Ровила съм в телефоните на момчетата от последните ми четири връзки и съм намирала неща, които не ми харесват. След първия път си казах, че няма да позволя никой да ме прави луда“, заяви чистосърдечно актрисата Даяна Ханджиева.

Пчеларката Надя също се оказа в отбора на домашните разузнавачи.

„Вярвам на сегашния ми съпруг. Предишният обаче ми даде сериозен повод за ревност след една своя командировка в чужбина. Когато усетиш, че си лъгана, нямаш друг избор, освен да преровиш телефона на мъжа си“, заяви една от най-работливите участнички в шоуто.

Народната певицата Поли Хубавенска, която изглежда тиха вода, скри шапката на всички с пикантни подробности от личния си живот.

„Партньорите ми ровят нонстоп в телефона ми. Настоящото ми гадже е толкова ревниво, че ме моли да му показвам кореспонденцията ми с моите приятели-мъже. Самата аз пък сложих програма за следене на телефона му – изках да зная къде е, след като се скарахме и той си тръгна“, призна тя.

Кошмар с ревност, но от страна на бившата му съпруга, преживял и илюзионистът Йордан.

„Работата ми е свързана с пътувания, с вниманието на много жени. След като съпругата ми роди изведнъж реши, че имам нещо с едно от момичетата от балета ми. Дублира Skype-а ми на нейния компютър, разби паролите от пощата ми, посдкачаше при всеки SMS, който получавах. Това не е любов, а терор. В крайна сметка се разведохме“, обобщи той.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !