Михнева е баба от лятото

19.10.2020 14:47 | Видян 1593 пъти

Михнева е баба от лятото

Скандалната разследваща журналистка Маргарита Михнева е станала баба на първородно внуче.

Щастливото събитие се случило в края на лятото. Дъщеря й Неда от години се е установила да живее в страната на шоколадите и точните часовници и съвсем логично й довела зет швейцарец. „Много е красиво! Има същите сини очи, като моите”, не може да се нахвали 68-годишната бивша телевизионна водеща.

Засега Михнева предпочитала да гостува на младото семейство в Женева от дъжд на вятър. Маргарита планирала едва когато бебето поотрасне и може да общува по-пълноценно с него, тогава да помага по-активно в отглеждането му.

Първата среща на Михнева и нейният зет била преди няколко години.

Тридесет и кусур годишната Неда го довела в София, за да го запознае с родителите си. Маргарита, дъщеря й и нейният избранник вечеряли в столичен ресторант, а по време на вечерята журналистката подложила младежа на кръстосан разпит. Разпитвала го за родителите му, за работата му и за бъдещите му планове. Въпреки разпита, чужденецът бил впечатлен от бъдещата си тъща.

Неда пък го била подготвила предварително, че известната й майка е доста взискателна и има труден характер. Маститата журналистка била убедена, че на единствената й наследница й трябва мъж от сой, тъй като дъщеря й била с богата зестра. Дала благословията си едва, когато се убедила, че момчето е перспективно. Неда имала солидно образование и е уважаван преподавател по тенис в най-скъпото частно училище в света – престижният швейцарски колеж „Льо Розе”.

Щерката на Михнева е учила в САЩ и е пътувала много по света. Мястото си в „Льо Розе”, където преподава над 10 години, спечелила без връзки, след тежък конкурс с още 50 кандидати от пет континента. В колежа учат 450 деца, предимно наследници на най-богатите европейски и американски фамилии. Годишната такса за обучение в елитното школо е 150 000 евро.

Неда е плод на любовта на майка си с бившия спортист, тенис легендата Петър Михнев. Преди десетина години 69-годишният татко сви ново семейно гнездо с 33-годишната брюнетка Десислава. От бракът им Неда има 7-годишен полубрат Пепи, който също активно се занимавал с тенис.

Семейство Михневи живее в шикозна вила в Бистрица, където някога е живяла и Маргарита. При гостуванията си в България Неда се виждала и с майка си, и с баща си, но никога не ги събирала заедно на едно място, тъй като те не си говорели от драматичния им развод, който се точил цели 8 години, писа Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Няма коментари към тази новина !