Ники Минаж разкри пола на бебето си

16.10.2020 16:41 | Видян 1886 пъти

Ники Минаж разкри пола на бебето си

Момче или момиче? Това се чудеха феновете на Ники Минаж, когато стана ясно, че рапърката е родила първото си дете. Новината за бебе беше съобщена на 30 септември, като това е първородна рожба за Минаж и съпруга ѝ Кенет Пери. Е, чуденето може да спре, тъй като Ники току-що разкри пола на бебето.

Семейството е посрещнало здраво момченце. Това стана ясно от публикация на Минаж в социалните мрежи. „Толкова съм благодарна и влюбена в сина си. Безумно влюбена“, пише тя. Добавя, че това е любимото ѝ момче в целия свят. Изпълнителката благодари и на всичките си известни приятели за добрите пожелания и подаръците, които са изпратили.

На 2 октомври майката на Ники – Карол Минаж, също използва социалните мрежи, за да сподели, че вече се радва на внуче. Бременността на Ники беше дълго пазена тайна, но през юли месец всичко излезе наяве. Новината съобщи самата тя със снимки в Instagram. „Любов. Брак. Бебе. Изпълнена съм с въодушевление и благодарност. Благодаря за добрите пожелания“, пише звездата.

Преди година Минаж се омъжи за Кенет Пери, независимо от неговото криминално минало и факта, че е бил в затвора заради сексуално посегателство. Изпълнителката на няколко пъти публично защити съпруга си и заяви, че обвиненията са неверни и винаги ще застане зад гърба на Пери.

След като стана ясно, че двамата ще стават родители, Минаж сподели, че се чувства невероятно и тепърва животът ѝ ще се променя към още по-добро. „Беше ми много трудно да постигна щастие. Сега, когато вече го имам, не искам да правя компромиси с нищо и никого“.

Сред звездите, които поздравиха Карди за бебето бяха Бионсе, Ким и Кание Уест, Уини Харол и други.

Източник: tialoto



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !