Луна заживя с гаджето палат на морето

16.10.2020 11:58 | Видян 1323 пъти

Луна заживя с гаджето палат на морето

В луксозен апартамент за минимум 100 бона се шири фолк певицата Луна.

Палатът се намира на родното Черноморие и е оборудван с всички екстри, както и с  луксозни мебели. "Апартамента го купих  изцяло с хонорара от „Като две капки вода". С парите, които получавам мога да си купя още жилища“, разказва Луна пред „България Днес“.

Певицата е категорична, че е сред най-скъпоплатените звезди у нас и дори в момента преговаря за участие друг формат през следващата година. „Влагам много в себе си, работя над личността си и за това имам добра възвръщаемост вече толкова години. Избрах да съм близо до морския бряг защото за мен връзката с природата е много важна. Като последователка на Петър Дънов живея според природните закони. Стремя се към съвършенството“, споделя още певицата.

За съжаление на десетките нейни обожатели Луна няма да заспи сама в  новото си жилище. Блондинката има мъж до себе си но не го показва още. „Има човек до мен, но тъй като съм много дисциплинирана, не се привързвам към нищо временно“, казва певицата намеквайки, че първо на първо място за нея са личностното и кариерно развитие, а  не любовните авантюри.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Няма коментари към тази новина !