Монохромното облекло на Кейт

17.10.2020 10:15 | Видян 2029 пъти

Монохромното облекло на Кейт

Кейт Мидълтън заложи на черния цвят за визията си, с която се появи на първата церемония, в която участва по време на пандемията. Макар и виртуално , херцогинята на Кеймбридж приветства талантливи фотографи, като обяви, че скоро ще разкрие кой е победителят от престижния конкурс, в който те са участвали. Запалена по снимките от няколко години насам, тя е идеалният човек за това.

От двореца Кенсингтън споделиха видеото , в което съпругата на принц Уилям изглежда очарователно с аутфит, състоящ се от панталон, блуза и блейзър в един и същи цвят. Макар и в черно, тя изглежда различно с монохромния си тоалет на марката Alexander McQueen, който според модните експерти струва 1240 паунда.

Клипът с участието на Кейт, която сияе с нежния си грим и прическа с леки къдрици, е направен в Националния природонаучен музей. Говорейки пред камерата, перлените ѝ обеци изпъкват на фона на бляскавата ѝ коса, разделена на път по средата.

Заменила шарените рокли с цветя, Мидълтън ни показва, че всеки от нас трябва да има в гардероба си по един панталон, блузка или сако в черен цвят. Заедно или поотделно, те имат елегантно излъчване и могат „да ни спасят“ в момент, в който няма какво да облечем за някой по-специален повод (като посещението на музея, което пък не изисква чак официална рокля).

Може би се досещате, че сатененият блейзър на херцогинята вече е изчерпан от магазините, но пък от същата марка има подобни, които си струват вниманието.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Няма коментари към тази новина !