Мао Мао и приятелите ще зарадват феновете

15.10.2020 15:03 | Видян 194 пъти

Мао Мао и приятелите ще зарадват феновете

Мао Мао и приятелите му са на път да станат истински супергерои. Въпреки че младият воин остава в сянката на смелия си баща, той продължава да извършва героични дела заедно с Баджърклопс и Адорабат. Заедно, те защитават Долината на чистото сърце от Небесните пирати, следвайки правилата на героичния кодекс.

Котката самурай Мао Мао ще трябва да работи върху  силната си воля и издръжливост за благото на цялата земя. В новите епизоди той ще се изкачи чак до върха на Рубинът на чистото сърце. Ще се научи как да прощава на приятелите си и да провежда важни разговори с тях, защото Баджърклопс и Адорабат случайно счупват любимата му чаша.

На свой ред синята героиня ще се опита да докаже на баща си, че може да бъде независима и че приятелството й с котешкия воин и язовеца е истинско. Ще разберем и защо не всички шеги са забавни за всички. „Мао Мао: Герои на чистото сърце“ неизменно разказва за силата на приятелството и показва, че си струва да се разчита на подкрепата на близките.

Героите са много различни един от друг - което ги прави непобедими заедно. Новите епизоди на техните приключения ще донесат много удивителни мисии, по време на които силата на братството ще бъде полезна както никога досега.

Премиерата на новите епизоди на „Мао Мао: Герои на чистото сърце“ ще бъде излъчена в понеделник, 19 октомври от 17.00 ч. и  ще продължи всеки делник по Cartoon Network.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Наум Шопов: Имах нужда да изчезна

„Понякога просто имаш нужда да изчезнеш някъде с...

Саня на гости при сестра си в Дубай

Актрисата Саня Борисова най-сетне успя да осъществи...

Няма коментари към тази новина !

*}