Мадона се боядиса в розово и призова хората да гласуват за Джо Байдън

15.10.2020 10:37 | Видян 1935 пъти

 Мадона се боядиса в розово и призова хората да гласуват за Джо Байдън

Близо три седмици преди президентските избори в САЩ, много известни личности призовават своите фенове да гласуват, агитирайки за своя фаворит. Една от тях е Мадона, която е неузнаваема с новата си прическа.

Поп иконата сподели снимки в Instagram . С тях изненада своите последователи с розовата си коса. Показвайки своята промяна, тя написа:

„Трите лица на момиче, което току-що гласува. Излезте оттам и поемете отговорност, хора“.

Мадона привлича вниманието и с това, че вече се е ориентирала за кого да пусне гласа си. Поставяйки хаштага #bidenharris2020 към своята публикация, тя разкрива, че това е Джо Байдън.

Облечена със синя блузка с бяла якичка, певицата носи лек грим и диоптрични очила, които ѝ придават вид на отговорен гласоподавател.

И докато на снимките косата на изпълнителката е прибрана, в следващите ѝ постове тя е пусната и се вижда съвсем ясно. Част от кичурите ѝ имат сякаш лек оранжев оттенък, с което може да отбележим, че тя харесва една от тенденциите в косите за есен 2020 – златна праскова.   

Освен Мадона, други известни дами, подкрепящи кандидата Байдън, са Хейли Болдуин и Тейлър Суифт. Те също споделиха своето мнение за него в социалните мрежи и припомниха на американците колко е важно да отидат до урните.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !