Offset с цял билборд за рождения ден на Карди Би

15.10.2020 09:40 | Видян 1010 пъти

Offset с цял билборд за рождения ден на Карди Би

Карди Би отбеляза своя 28-и рожден ден, а една от най-хубавите изненади за празника получи от бившия си възлюбен. Рап звездата подаде миналия месец молба за развод с рапъра Offset , с когото отглеждат 2-годишната си дъщеря.

Въпреки раздялата, Offset реши да не пропусне празника на майката на детето си. Като подарък той нае билборд на булевард „Сънсет“ в Западен Холивуд и публикува снимка на рожденичката с малката им дъщеря Кълчър.

Явно Карди остана доволна от подаръка. В Instagram тя публикува видео, в което не може да сдържи емоциите си: „Боже мой, Боже мой!“ Към публикацията, тя беше по-сдържана: „Благодаря, сър. Харесвам“.

След раздялата изпълнителката  успя да запази добри отношения със съпруга си, заради малката им дъщеря. Тя дори защити бившия си от групи фенове, които атакуваха Offset в социалните мрежи: „Разбира се, не говоря с него, но няма да ви позволя да проявите неуважение към бащата на детето ми.“, написа тя.

Двамата се разделят, защото Карди Би няколко пъти се опита да прости изневери на съпруга си, но накрая е преценила, че е по-добре двамата да поемат по различни пътища.

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !