Семейство Адамс за първи път на БГ сцена

14.10.2020 17:09 | Видян 663 пъти

Семейство Адамс за първи път на БГ сцена

Световноизвестният мюзикъл „Семейство Адамс“ ще бъде представен за първи път на българска сцена в Музикалния театър „Стефан Македонски“. Това издаде ръководителят на артистичната трупа Марияна Арсенова.

Преговорите за популярния спектакъл с фирмата - носител на правата, се водят около две години, като предстои финално подписване на договора.

„Това е фирма, с която досега не сме имали контакти и опознавателният период беше малко по-дълъг. Обикновено изненадваме нашите зрители, когато всичко е финализирано и напълно приключено, но в момента публиката е зажадняла да научи нова информация, че ние продължаваме, аз повдигам леко завесата на едно следващо заглавие. Дай Боже, всичко да се нормализира и да го реализираме“, коментира в ефир Арсенова. Планът е съставът на оперетата да вилнее в „Семейство Адамс“ през пролетта на 2021 г.

Музикалният театър е една от малкото сцени, които продължават да работят на пълни обороти. „Летните спектакли за нас не бяха много застъпени, но за сметка на това открихме сезона и публиката се върна зажадняла на един концерт „Вихрено и страстно“, който се напълни на 50%. Пуснахме трета дата.

Публиката има голямо желание да се върне и ние страшно се радваме“, допълва директорката. Маските на артистите се изработват индивидуално и в съответствие с техните костюми.

Източник: Монитор






 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Семейство Адамс 3D

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !