2 милиона лапна Лили за година

14.10.2020 15:02 | Видян 553 пъти

2 милиона лапна Лили за година

Впечатляващите 2 милиона лева успя да заработи за миналата година Лили Иванова.

Това става ясно от отчетите на фирмата й "ЛИ 1",  до които „България Днес“ се добра.  Заради пандемията Лили се отчете пред държавата едва в края на септември,  а самите цифри за пореден път поставят певицата категорично като номер едно сред колегите.

Докато през 2018 година певицата е декларирала 1 779 000 лева,  то година по-късно не й  достигате едва 3000 лв., за да закръгли два милиона. По документите стават ясни подробности около самите постъпления.

От продажбата на билети за концертите си из страната и участия в елитни клубове Лили Иванова прибира почти1.8 милиона. Други 52 000 са от продажба на десетките й албуми.

Над 100 хиляди лева получава като финансиране от спонсори.

За да поддържа имиджа си на номер едно в родния шоубизнес, Лили много държи всяко едно от участията й да е изпипано технически и организационно. Това от своя страна й струва немалко разходи за техника, персонал, транспорт, застраховки.
Както се полага на звезда от нейния ранг те далеч не са малки, но похарчените пари се отплащат многократно. Дори и при солидните разходи легендарната певица

успява да си докара печалба от 987 хиляди лв.

Печалбата се прибавя към натрупаните през минали години още над милион. През годините певицата обича да влага изкараните при покупка на свръхлуксозни апартаменти. Всичките са на Топ локации, което гарантира, че цената им само ще расте на фона на нулевите лихви давани от банките.

Последната й придобивка е от юли тази година. Срещу впечатляващата сума от 488 1957 лв. Лили се сдоби с апартамент от 163 квадрата в свръх луксозна кооперация в баровския квартал „Изгрев“. Така жилището се прибавя към колекцията й от имоти наред с резиденцията на култовата столична улица „Оборище“.

Примата има и мезонет в затворен комплекс край Варна. Сред придобивките й са апартамент в центъра на София, където неин съсед на етажа е Димитър Бербатов.
автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Експериментът в Барселона: Концерт...

Барселона премина успешно през един от най-интересните...

Защо се правят паузи в пиенето на...

Мнозина смятат минералната вода за най-полезното нещо на...

Няма коментари към тази новина !

*}