Мариана Векилска сяда в стола на Георги Любенов

14.10.2020 13:10 | Видян 1350 пъти

Мариана Векилска сяда в стола на Георги Любенов

Този уикенд (17-18 октомври 2020 г.) Мариана Векилска ще води предаването „Денят започва с Георги Любенов“. Това се налага заради положителния резултат от PCR тест, който журналистът си направил профилактично. Веднага след като става ясно, че Любенов е заразен с вируса COVID-19, той отговорно се самоизолира и предприема всички необходими мерки за ограничаване на контактите си.

През официалния профил на предаването във Facebook, журналистът призова гостите си и всички, с които е имал контакт през последните 5-7 дни да се тестват, за да са сигурни за тяхното здраве и да се предотврати разпространението на заразата. „Тази сутрин излезе резултатът от рутинен PCR тест, който си направих и се оказа положителен.

Нямам симптоми и се чувствам добре. Незабавно се самоизолирах и оставам вкъщи за най-малко 14 дни, както изискват противоепидемичните мерки," обяви Любенов. В обществената телевизия са предприети допълнителни мерки за дезинфекция на помещенията и студиата. На всички членове на екипа на Георги Любенов са направени PCR тестове като се очакват резултатите.

От началото на епидемията е засилен и контролът на достъп до предаванията и се следи строго за спазването на изискванията за носене на маски в общите помещения от служителите и гостите в сградата.Екипът и колегите пожелават на Георги Любенов бързо възстановяване и го очакват в най-скоро време отново в ефира на БНТ 1.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !