Йоско оставя Алекс Сърчаджиева без наследство

13.10.2020 17:10 | Видян 1807 пъти

Йоско оставя Алекс Сърчаджиева без наследство

Йосиф Сърчаджиев е на път да остави извънбрачната си дъщеря Александра без наследство.

Актьорът обяви, че продава любимата си вила в ловешкото село Кирчево. Преди няколко години той се раздели и с къщата си в Синеморец. Йоско и жена му Райна продали земята си и прилежащите към нея сгради, защото спокойното в миналото селце постепенно се превръщало в шумен бетонен курорт. Общият им дом в столицата артистичното семейство планира да остави на общата си дъщеря Ана идоведения син на Сърчаджиев от първия брак на Райна - Пролетин.

37-годишната Алекс не очаква да получи и стотинка от баща си и опроверга слуховете, че го съди заради имоти. Актрисата обаче е споделяла, че леденото отношение на Йосиф към нея било заради страха, че тя ще има претенции към имотите му. "Не ме интересуват никакви негови имоти. Говорим за несъществуващи неща и несъществуващи за мен хора", лаконична е по темата Алекс.

Липсата на ангажименти в последните месеци заради пандемията принудила Йосиф да вземе тежкото решение да пусне за продажба имота си. Вилата от 120 квадрата била обявена за 53 000 лева. Дворът и къщата били в перфектно състояние и по нищо не личало, че става въпрос за селски имот. Сега той и Райна обитавали само софийския им апартамент. Те планирали с продажбата на селския си дом да подсигурят старините си. Така на практика Сърчаджиев лишавал от наследствените й имоти дъщеря си Александра.

Актьорът никога не е крил, че зад всички важни решения в живота му стои именно жена му Райна, която му е кака с две петилетки. Не ги раздели дори аферата му с Пепа Николова и раждането на дъщеря им. Сърчаджиев никога не е виждал 9-годишната си внучка София, пише Минаха години.




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !