Д-р Огнянова от Откраднат живот: Влюбих се в кинаджия

13.10.2020 15:15 | Видян 1885 пъти

Д-р Огнянова от Откраднат живот: Влюбих се в кинаджия

Актрисата Диана Димитрова от „Откраднат живот“, която току-що завърши снимките в екшън драмата на Виктор Божинов „Чамла“, се е пробвала и в каскадите на бъдещия филм.

Екстремните ситуации обаче не са били ограничени единствено в оф роуд сцените край Триград в Родопите. Красавицата се е потопила в ледена вана и се е овъргаляла в кравешки изпражнения в името на изкуството.

Другата новина около Диана е, че отново е влюбена - извън какъвто и да бил сценарий, съвсем "на живо". Тя е срещнала избраника си на терен, но засега не казва дали покрай работата си в „Чамла“ или в друг проект.

Не уточнява и професията му, но на догадката на Мон Дьо „оператор“, отговори с „топло“. „Ужасно много си приличаме – това ме привлече в него“, допълни тя в интервю за „Неделята на Нова“ и уточни, че досега не е имала много връзки.    

Диана обаче е отложила голямата си самостоятелна изложба заради коронакризата. Звездата от сериала призна пред Мон Дьо, че страхът от заразата е променил плановете й и тя ще представи експозицията най-вероятно през пролетта на 2021-а.  

Д-р Огнянова от лекарската сага на Нова телевизия напоследък рисува най-вече портрети в характерния за нея експресивен стил. Както се знае, Диана е възпитаник не само на НАТФИЗ, но и на Художествената академия.

Личният й живот пък прилича на роман в няколко тома, а този, който тече в момента, е посветен на любовта.
„Не мога да говоря за себе си, не мога да се погледна отстрани. За някои хора сигурно съм абсолютно луд човек. Сигурно съм с много лица. Важното обаче е, че съм си избрала едно тях да бъде основно. Не обичам да играя в живота”, казва Диана.
„Вече приех, че съм жена. Животът ми се стече така, че съм свикнала да разчитам само и единствено на себе си. Досега по-скоро се приемах като момче”, категорична е д-р Огнянова.

Диана не спира да се вълнува и от действителността на улицата. „Имам чувството, че ключов момент от социалното ни развитие е пропуснат. А сега стана ясно, че сме като паразити на земята – и в един момент вселената като нищо може да ни изплюе“. 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !