Първо модно ревю за дъщерята на Кейт Мос

09.10.2020 16:06 | Видян 1962 пъти

Първо модно ревю за дъщерята на Кейт Мос

Крушата не пада по-далече от дървото!

Тази поговорка важи с пълна сила за Кейт Мос и дъщеря ѝ Лила Грейс. Момичето се появи на първото си модно дефиле и то не къде да е, а на Парижката модна седмица. Дебютът ѝ беше за марката „Miu Miu“, която представяше колекцията си пролет/лято 2021. Шоуто в Милано се състоя на 6 октомври, само няколко дни след 18-ия рожден ден на Лили Грейс.

Лила е дъщеря на Кейт Мос и Джеферсън Хак, който е основател на списанието Dazed. Изглежда, че момичето е наследило таланта и на двамата си родители. Преди да се появи на модния подиум, Грейс е работила с дизайнери като Дейвид Бейли, Тим Уолк и Дейвид Симс, но все още не е сбъднала мечтата си да бъде част от работата на Грей Соренти и Едуард Ени.

„Miu Miu, благодаря, че ми позволихте да направя своя дебют на това мечтано шоу“, пише младата моделка в социалните мрежи. Лила беше облечена в лилаво-бял топ без презрамки, жълта къса пола и чехли на висока платформа. Тя избра да не носи бижута по време на шоуто, за да може критиците и феновете да насочат вниманието си само към тоалета.

Въпреки че това беше първата изява на моден подиум за Лила, тя застава пред камерата, когато е още на 16 години. Тогава се превръща в посланик на марката Marc Jacobs Beauty, което не се случва без помощта на майка ѝ. Според медиите, Грейс Мос е клиент номер 1 на модната агенция на Кейт. Към нея се присъединяват Рита Ора и звездата от „Игра на Тронове“ Гуендолин Кристи.

18-годишната Лила прави дебюта си на червен килим през 2014 година, когато се появява на премиерата на филма „Paddington“ заедно с майка си. Досега Лили оставаше в сянката на Кейт Мос, но сега е нейното време да блести.





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !