Бракът на Алла Пугачова бил пълен фарс

09.10.2020 15:53 | Видян 1844 пъти

Бракът на Алла Пугачова бил пълен фарс

Музикален критик обяви, че в отношенията между примата на руската естрада Алла Пугачова и младия й съпруг – шоумена Максим Галкин, няма любов, а бракът им е пълен фарс и игра за пред публиката.

Сергей Соседов твърди пред руски медии, че в двойката няма нито близост, нито истински чувства, а съюзът им от самото начало се гради изключително на бизнес отношения. „Това дори не си струва да се обсъжда. То не е любовен, а делови съюз. Те са заедно само защото така им е изгодно“, казва той.

Соседов се смята за голям почитател на певицата и уверява, че я познава добре. По думите му всичко, което Пугачова, говори, трябва да се приема с едно на ум. „Не трябва да се взема на сериозно онова, което Алла казва. Ако някой го прави, то той е кръгъл глупак. От страна на Алла чуваме само бла-бла-бла, всичко е лъжа.

Играс публиката от преситеност. Тя има необходимост постоянно да играе, да имитира радост, да устройва шоу“, коментира критикът. Той добавя, че на подобни методи я е научил първият й мъж Александър Стефанович. Той я съветвал да прави всичко възможно за нея да се говори и пише непрекъснато. Образът на певицата, който публиката вижда, бил мит. 75% от цялата информация за нея не съответствала на действителността.

Комикът, певец и тв водещ Максим Галкин е пети съпруг на легендата, която през април навърши 71. Разликата във възрастта им е 27 години, но Алла Борисовна след намесите на козметичната хирургия изглежда с десетилетия по-млада. През 2013 г. тя и Галкин стават родители на близнаците Елисавета и Хари, износени от сурогатна майка.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !