Крале на силата превзема Пазарджик

02.10.2020 13:26 | Видян 1330 пъти

Крале на силата превзема Пазарджик

Утре 3 октомври , събота пред Хипермаркет "Крез" деца и възрастни , жители на Пазарджик и околията ще получат над 3 хил. лева предметни награди, които продуцента Кирил Вълчев Скалат е подготвил за участниците в надпревара с леки тежести на лежанка набирания и кофички.

"Големи рекорди и нови таланти се появиха на второто издание за сезона. Този път импулс към младите и надежда за старите внесе 85 годишния Георги Колев , който отбеляза 16 повторения с 40 килограма. За голяма радост на екипа и зрителите приемственост в силата демонстрира 20 годишния му вник Жорко, който достойно демонстрира 25 бройки на 60 килограма. Абсолютен крал на силата бе специално пристигналия от Сливен Панайот Чанков.

Този герой с вроден детски паралич с помоща на силовите упражнения възстановява голяма част от своята моторика и се отправя към състезателния подиум. След няколко победи в България участва и на европейско първенство където се класира седми. В Кралете на силата той получи много награди като победител в набирания и кофички и заслужено бе аплодиран от публика и красавици.

Точно такива проключения ми дават дълбока мотивация и ентусиазъм да продължавам с Крале на силата! ", Разказа Киро Скалата.

Американската лимузина от Limos.bg, пристига пълна с награди.

ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ, който ще направи една серия на лежанката, набирания и кофички.

Вземете протеинова вафла от FIT SPO,Витамини от FORTEX,Билкови добавки от NATURFARMA, Карти за фитнес от зала DYNAMICИзворна вода РИЛЕЦ, Пробиотици от Bactojoy, Ръчно изработени сапуни от FunkyLab, Книги от AMG PUBLISHING Пуканки от POP WESTERN.

Сладоледи от NESTLE Конски кюфтета от Месокомбинат Харманли, Подаръци от Винарска изба TERRA TANGRA и УИКЕНД за ДВАМА в RILETS RESORT & SPA

Генерален спонсор: Българската Марка Майсторски инструменти - RAIDER

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !