Бионсе развълнува дете с рак

01.10.2020 11:56 | Видян 1342 пъти

Бионсе развълнува дете с рак

Бионсе успя да озари деня на млад фен, който води битка с рака.

В събота, Лирик Шанел, която се бори с рак на мозъка, публикува снимка на цветята, които е получила от носителката на „Грами“. Заедно с белия букет е дошла и специална картичка, в която Бионсе е написала окуражителни думи към момичето. „Когато кралицата ти изпрати цветя“, гласи описанието под снимката. Родителите на Шанел, които управляват социалните ѝ профили, споделят, че дъщеря им мечтае един ден да се срещне с изпълнителката.

Цветята идват само дни, след като Лирик сподели свой клип от миналото, в който пее „Love on Top“ на Бионсе. В картичката, която е била изпратена с букета, изпълнителката пише, че е била трогната да види, че музиката ѝ е помогнала на момичето в този тежък момент. „Нямам търпение да се срещна с теб и се радвам, че си на сигурно място у дома. Ти си боец“, допълва звездата.

В друга публикация Лирик споделя, че е трогната от милия жест и се наслаждава на цветята всеки ден. В неделя се появява ново видео, в което се вижда как момичето не иска да излезе от колата на семейството, защото по радиото върви песен на Бионсе. „Може да се каже, че кралица Шанел не иска да бъде прекъсвана, когато слуша кралица Бионсе“, се казва в описанието.

Лирик очевидно се наслаждава на „Crazy in Love“, поклащайки главата си в ритъма на песента. Зад камера може да се чуе как някой от семейството казва, че е неписано правило да не се спира радиото докато песен на Бионсе върви по него.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ринго Стар с първи сингъл от...

Легендарният Ринго Стар представи „February Sky“ - първи...

Успехът не е да спечелиш всяка битка,...

Успехът не е да спечелиш всяка битка, а да имаш силата...

Няма коментари към тази новина !