Калканджиева пак на война със съседите

30.09.2020 15:27 | Видян 1457 пъти

Калканджиева пак на война със съседите

Нова война между Жени Калканджиева и съседите й се разрази отново с пълна сила.

Поредната провокация от страна на комшиите е чукане с чук или друг предмет, шумът от който се чува силно в стаята на сина на Жени. Според поста на Калканджиева това се случва след полунощ. От разговор между Евгения и детето се разбира, че миската няма намерение да вика полиция за „такива глупости“.

"Няма какво да коментирам. Тези видеа си ги пускам в Instagram и после и на полицията. Пишем си жалби със съседите, те срещу мен, аз срещу тях и това си продължава. Явно, че така си живеем",  кaза пред „България Днес“ Жени Калканджиева.

По всичко личи, че брюнетката вече приема като нещо обичайно междусъседските свади и не позволява да влияят на настроението й. Калканджиева, срещу която бяха направили подписка за изгонване от блока живее в апартамента си в Бояна и няма никакво намерение да се изнася.

Свадите между Жени Калканджиева и две дами - майка и дъщеря от блока, станаха публични след канален репортаж през май месец тази година.Версиите за скандала са различни - според двете жени,  Жени Калканджиева и човекът, предизвикал разпрата. Другата версия на самата Евгения е, че двете жени я тормозят. Опитали са да й направят магия, сложили някакви листчета пред вратата. Както става ясно няколко месеца по-късно разправията между нея и съседите не стихват.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !