Кийра Найтли в шок от дъщеря си

29.09.2020 15:31 | Видян 1391 пъти

Кийра Найтли в шок от дъщеря си

Актрисата Кийра Найтли коментира как отглежда децата си по време на карантината. Заедно със съпруга си Джеймс Райтън, 35-годишната звезда от „Карибски пирати“ отглежда две дъщери – 5-годишната Еди и едногодишната Делайла.

Найтли рядко споделя подробности за семейния живот, но в скорошно интервю с Джими Фалън тя призна, че не е доволна от факта, че най-малката ѝ наследница се развива толкова бързо.

„Започнахме нашата карантина, когато тя беше на около шест месеца, така че тя имаше доста странен живот“, призна Кийра. „А моята по това време 4-годишна дъщеря, която навърши пет години по време на изолацията, постоянно тичаше около нея, защото не можехме да излезем навън.“

„Хлапето, за което мислех, че ще седи и за което ще бъде лесно да се грижа доста дълго време, просто реши да стане и да започне да ходи на девет месеца! И си помислих: „Просто седни, по дяволите. Не сме готови за това. Сложихме я по корем, за да пълзи, а тя погледна с такъв поглед: „Какво правиш? Няма да го направя “, разказа шеговито актрисата.

За голямата си дъщеря Найтли сподели, че заедно с 37-годишния ѝ съпруг музикант са били сериозно увлечени от Бийтълс. „Забавно е, но твърде натрапчиво“, каза звездата.

Джеймс Райтън и Кийра са съпрузи от 2013 г.

Снимка: БГНЕС





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !