Вергов и Бахаров рецитират поезия онлайн

28.09.2020 13:00 | Видян 375 пъти

Вергов и Бахаров рецитират поезия онлайн

Да рецитират любими български стихотворения, посветени на любовта – с тази задача се заемат актьорите Юлиан Вергов и Захари Бахаров в първото издание на „Поетите“, което ще бъде излъчвано онлайн по целия свят.

„Ако не сте успели да си купите билет за Sofia Live Club, ако София ви е малко далеч, ако не сте в България или просто искате да гледате „Поетите“ от дивана си - това е начинът“, анонсира екранният Иво Андонов от „Под прикритие“.

Събитието ще се състои още утре, а в него ще вземат участие още Бойко Кръстанов, Владо Пенев, Иван Бърнев, Малин Кръстев, Теодора Духовникова, маестро Антони Дончев и Свилен Ноев.

„Когато започвахме искахме просто да се срещнем веднъж и на живо с вас да ви кажем колко харесваме българската поезия и да ви я представим така, като я чувстваме - лично и без патос... И никога не сме си и представяли, че вие ще откликнете така силно и емоционално и че билетите за тези срещи ще свършват толкова бързо. Благодарим ви от сърце!“, обясни и единствената дама сред актьорите в „Поетите“.

Стриймингът на събитието се осъществява с подкрепата на НФК.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Терзийски на съд за 40 бона

Колосалната сума от 40 хил. лв. ще трябва да плати...

Геро на хапчета

Здравословни проблеми мъчат Геро. Водещият на...

Няма коментари към тази новина !

*}