Ивайло Захариев предложи брак на любовницата

27.09.2020 10:19 | Видян 2722 пъти

Ивайло Захариев предложи брак на любовницата

Ивайло Захариев предложи брак на любовницата си Станислава, заради която се разведе с майката на двамата си синове – Миряна. Актьорът поднесе годежен пръстен на блондинката в неделя вечер след представление в добричкото село Пчеларово. Свидетели на предложението станаха всички зрители в театралната зала, видя HotArena.

Предложението за брак дойде едва седмица след като Станислава намекна на Ивайло, че е готова да мине с него под венчило. Тя пусна в социалните мрежи снимка с актьора и дъщеря си от предишен брак, която коментира с думите „семейни цели”. По този начин му показа, че вече е време да създаде с нея семейство.

Отговорът на актьора не закъсня. В неделя вечер той имаше представление в село Пчеларово на спектакъла „Поручик Бенц”. След поклоните повика на сцената своята любима Станислава и падна на коляно пред нея с пръстен в ръка. Това стана пред очите на развълнуваната публика, която веднага извади телефони, за да заснеме паметното събитие. Както се очакваше, любимата на актьора не мисли много, а веднага каза „Да!”.

Според информация на свидетели на романтичната случка, колежката на Ивайло – Йоана Буковска, която също участва в спектакъла, е заснела всичко с мобилния си телефон. Третият актьор в представлението – Любомир Ковачев, също е бил на сцената като официален свидетел.

Самият Ивайло споделя, че идеята да предложи брак на приятелката си не му е дошла изневиделица. Той взел решение да се ожени за нея още преди два месеца. Но все не намирал подходящ момент за поднасяне на пръстена. Атмосферата в Пчеларово му се сторила изключително романтична. Представлението там е било в къщата на оперната прима Константина Петкова, чийто обор е превърнат в културен център.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !