Мис България става агроном

25.09.2020 15:56 | Видян 1531 пъти

Мис България става агроном

Носителката на титлата Мис България за 2017 година Вероника Стефанова ще става агроном. Блондинката изненада с новината последователите си социалните мрежи, като обяви, че от първи октомври отново ще е студентка.

28-годишната красавица ще учи във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите във Велико Търново. Това се случва само година и половина след като роди дъщеричката си Анжела.Висшето образование ще е второ за нея, тъй като преди това е завършила политология в Нов български университет.

"Ще се радвам след години, когато приключа всички пътувания и изяви около професията ми, да се развия според образованието си. Може би, ако не бях модел, щях да си търся късмета в сферата на политологията", казва в свои интервюта Рони.Затова сега почитателите й са изненадани от резкия завой към земеделието.

Освен, че се занимава с мода, Стефанова притежава бутик за дрехи и два салона за красота, писа „Телеграф“. Нейният съпруг Филип Стоянов е член на борда на директорите в Стоково тържище „Слатина-Къра“, чийто предмет на дейност е търговия на едро и дребно с всякакви хранителни продукти. Завършвайки търновския агро колеж, тя също ще може да се включи в бизнеса му. В ранната си детска възраст обаче

Вероника искала да стане лекар.

"Някак си обаче, понеже моят брат, който е по-голям от мен, е доктор, докато той учеше видях, че самото обучение е доста сложно. Трябва да имаш и доста здрава психика. Аз обаче съм много плашлива и дори само като видя кръв, ми става лошо. Поради това реших, че това няма да е начинът, по който ще помагам и в последствие започнах да се интересувам от политика", споделя миската.



автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !