Тамара Екълстоун е родила втора дъщеря

24.09.2020 14:32 | Видян 513 пъти

Тамара Екълстоун е родила втора дъщеря

Тамара Екълстоун е родила второто си дете преди седмица, като успя да запази бременността си в пълна тайна от медиите. Бащата на Тамара – милиардерът Бърни Екълстоун е разкрил, че тя и съпругът ѝ Джей Рътланд са посрещнали бебето миналата седмица в Швейцария.

Бърни, който скоро ще навърши 90 години, сподели че малката Серена вече има специална връзка със своя чичо (неговия син Ейс), тъй като двамата са родени в същата болница в района на Берн.

Ейс се роди през юли и е първото дете на 89-годишния Бърни от 44-годишната му съпруга Фабиана Флоси. Той е и единственият син на Бърни, който има три дъщери от предишни бракове – Дебора, Тамара и Петра Екълстоун.

Щастливият дядо потвърди новината за нейното раждане от дома си в Гщаад в швейцарските Алпи с думите: „Развълнуван съм, че станах дядо отново. Тамара роди момиченце преди седем дни в същата болница, в която се роди синът ми.“

Бившият шеф на Формула 1, чието богатство се оценява на 3,3 милиарда долара, споделя пред Mailonline, че Серена и чичо й Ейс без съмнение ще бъдат най-добри приятели.

Тамара и Джей вече имат една дъщеря София, на която казват Фифи. Тамара предизвика полемика сред медиите в Обединеното кралство, след като призна, че е кърмила София до 4-тата ѝ годинка и че смята това за нещо съвсем нормално.

Бърни е дядо на пет внучета и има едно правнуче. Най-малката му дъщеря – Петра има три деца.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Преслава отрича нова операция на носа

Преслава отрича да си е правила нова операция на носа....

Избират Мис България на церемония с...

Специален кръг, свързан с коронавируса ще има на...

Няма коментари към тази новина !

*}