ДА! Под Метлите: вкусно, забавно и устояло на бухалките на институциите
23.09.2020 09:37 | Видян 1638 пъти
Сигурно заради чувството за хумор, което личи по цялата подреба на екстериора, подчинен на патриотична нотка и на разположени навсякъде и декорирани по всякакъв начин метли. Национално е и менюто със сръбска добавка в скарата и мезетата. Интересни са и названията. Например супите са изброени: кудкудякаща, блееща, от коремче на гуде.
Разделите също са със забавни имена: Жарено птиче, жарено добиче, жарено вълнено, жарен жребец, жарени плувци: Г-н Лаврак, Г-жа Пъстърва и Г-ца Сьомга. Шишчетата са представени като „мушкано месо”. Обърнахме внимание също на Миризлив антрекот против уроки и Милионерски стек.
В духа на властта на бухалките сме много навити кебапчетата да бъдат наричани, както тук: ОПГ Сочни джудженца. Те са в раздела Шедьоври на д-р Йованович, което е главният готвач. В него най-забавно е платото Докторска дисертация, но има фенове и за Полегнал каймак връз плескавица. Даже хлябовете са с невероятни имена: Комплет Лепиня, Погачица, Жарено тесто с жива мая.
свързани новини
ДА! Caramello е царството на еклерите
НАЙ-НОВИ
Рекордна година за България по брой...
България уверено върви към целта си в туризма за 2024 г....
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !