Меган и Хари с условия към работодателя си

21.09.2020 13:10 | Видян 1821 пъти

Меган и Хари с условия към работодателя си

След като напуснаха кралския двор през месец март, Меган Маркъл и принц Хари най-накрая постигнаха целта си и станаха финансово независими. В добавка към това, те върнаха всички пари, с които беше реновирана къщата им във Великобритания. По този начин двойката вече не е длъжник нито на кралицата, нито на народа.

Хари и Меган могат да се похвалят, че бързо си намериха работа, която със сигурност ще покрие разходите им. Те подписаха договор с ораторска агенция, която да им осигурява участия на събития и конференции, за които те ще получават солидна сума. Двамата също така сключиха и сделка за милиони долари с гиганта Netflix, с който ще правят документални филми и анимации.

И докато условията по съюза между стрийминг платформата и херцозите все още не са известни, то тези с ораторската агенция излязоха наяве. Двойката подписа договор с компанията „Harry Walker“, която може да се похвали с известни клиенти като семействата Обама и Клинтън, както и Опра Уинфри. В сряда бяха публикувани и някои от условията, които Меган и Хари са поставили преди да сключат сделката.

Според вестник Telegraph, за да могат херцозите да се съгласят да изнасят публични речи, в публиката трябва да присъстват определени хора, както и да се знае кои спонсори стоят зад събитието и какво получават в замяна на спонсорството си. „Изборът на представител и модератор ще бъде по окончателна преценка на Хари или Меган“, се казва в договора.

Имайки предвид, че се намираме във време на пандемия, онлайн ангажиментите на двойката също са взети под внимание. Във формуляра са вписани и условия за действие при извънредни ситуации като сегашната. Важно е да се знае какво ще виждат зрителите у дома, дали ще има включена марка в екрана, на който се появяват Меган и Хари и какво ще виждат те преди и по време на презентацията.

Като част от споразумението им с кралица Елизабет, херцозите обещаха да продължат да отстояват ценностите на монархията.





автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Няма коментари към тази новина !