Марион Котияр проектира колекция бижута за Шопар

20.09.2020 21:22 | Видян 935 пъти

 Марион Котияр проектира колекция бижута за Шопар

Пламенна екологична активистка, чувствителна към Пътуването към устойчив лукс, първата световна програма в партньорство с Eco-Age, преследвана от Chopard от 2013 г., Марион Котияр излезе с идеята да създаде комплект бижута, който да въплъщава както нейния стил, така и личната й идея за отговорна бижутерия.

Тя пожела да сподели този проект с дългогодишната си приятелка Каролин Шойфеле, съпредседател и художествен директор на Chopard, която веднага се съгласи да посвети своите ателиета за такава цел. По този начин носителката на Оскар страстно се хвърли в този проект, който отразява по-справедливата еко форма на лукс.

Колекцията Ice Cube на Chopard е вдъхновена от графичните форми и духа на рокендрола. Тя включва творения от сертифицирано от Fairmined злато и диаманти, отговарящи на най-високите международни критерии.

Създадени бяха пръстен и седем обеци. Както обясни френската актриса: „Chopard ме придружава от дебюта ми като актриса и споделям ангажимента на Каролин Шойфеле към етиката, така че това ново сътрудничество е чудесен начин за допълнително укрепване на връзките между нас“.


Виж снимки тук !

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мария го закъса за пари

По всичко личи, че фолк певицата Мария е ударила...

Осиновени сме, но не и на различна...

"Аз и сестрите ми сме осиновени“, това...

Няма коментари към тази новина !

*}