Курникова и Иглесиас показаха 7 месечната си дъщеря

19.09.2020 09:35 | Видян 2191 пъти

Курникова и Иглесиас показаха 7 месечната си дъщеря

Ана Курникова отдавна се отказа от тенис кариерата си, но пък може да отгледа една бъдеща шампионка. Носителката на две титли от Големия шлем приключи с играта през 2007 година, за да се отдаде на личния си живот и да създаде семейство с приятеля си Енрике Иглесиас. Двамата вече се радват на три деца заедно, едно от които може и да тръгне по стъпките на мама.

В сряда Курникова сподели в социалните мрежи снимки на своята 7-месечна дъщеря Мари, която е облечена в перфектния тоалет за тенис корта. Усмихната до ушите, малката носи бяла ризка с копчета и бяла поличка с дантела по края. Момиченцето гледа малко встрани от камерата, но това не ѝ пречи да изглежда прекрасно и да пленява фенските сърца.

„Уимбълдън, идвам“, написа Ана под снимката, допълвайки изречението с емотикони на тенис ракета и топки за игра. Успехите на Курникова са на двойки, печелейки два пъти трофея в Австралия в тандем с Мартина Хигинс. Въпреки че не успява да вземе титла на сингъл, може би малката Мари ще бъде тази, която да донесе заветните победи в семейството.

Бившата тенисистка и приятелят ѝ Енрике Иглесиас посрещнаха Мари на 30 януари 2020 година. Момиченцето се присъедини към близнаците Николас и Луси, които вече са на 2 години и половина. Въпреки че дълго време криеха третата бременност, двете звезди вече не се притесняват да споделят снимки на най-малкото си дете.

„Моето слънце“, написа Иглесиас под снимка, на която държи новородената си дъщеря. През март той проговори пред списание People и разкри, че галеното име на Мари е Маша. Изпълнителят добавя, че близнаците напълно приемат ролята си на кака и батко и много са били доволни, че ще си имат малка сестричка.

Ана Курникова и Енрике Иглесиас са заедно повече от 20 години, но засега не мислят да минават под венчилото.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !