Какво ще стане с Миро от Фермата, който падна от покрива

18.09.2020 13:52 | Видян 1919 пъти

 Какво ще стане с Миро от Фермата, който падна от покрива

Напрежение и тревога сковаха „Фермата“. Лоши са новините за участника, който ден по-рано падна от покрива в стопанството и контузи крака си. След обстойния лекарски преглед стана ясно, че пострадалият Мирослав има масивен оток, тежко възпаление на мускулите и наранена става.

Медиците са изтеглили от крака му три спринцовки с течност. Поставили са му и стабилизираща лонгета - гипсова шина, покрита с бинт.

Заради огромния болезнен оток, в момента не може да му бъде направен ядрено-магнитен резонанс. В следващите шест дни лекарите ще чакат подуването да спадне, за да извършат процедурата. Дотогава Миро ще остане на специален режим във „Фермата“- няма да натоварва крака си и ще получи имунитет от дуел.

Мирослав е третият участник във „Фермата“, който претърпя инцидент от началото на сезона. Преди него красивата състезателка по мотоциклетизъм Габриела скъса менискус, а гайдарят Стоян беше ударен от дървена талпа. Македонецът пък пострада, докато работеше върху скелето на полятата. „Хързулнах се по покрива с резачката в ръце. За секунди реших, че е по-добре да падна на краката си, вместо по гръб или върху главата си“, разказа той.

При приземяването си Миро се контузи тежко - десният му крак посиня и се поду около глезена. През деня пострадалият стискаше зъби, куцукайки, но вечерта вече сериозно го болеше и не можеше да ходи.



автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !