Алекс Раева: Връзките ми бяха разрушителни

14.09.2020 11:06 | Видян 2684 пъти

Алекс Раева:  Връзките ми бяха разрушителни

Алекс Раева стана майка през август миналата година. Тя  роди първата си рожба в столична болница. Певицата имаше дълга връзка с DJ Doncho, но се разделиха преди години. Според запознати точно защото още тогава тя искала да има дете, но не и диджеят.

За последно Алекс пусна нова песен с Mind Trips, която носи името "She is Killing You". Парчето е по текст на нейната колежка и приятелка Мария Игнатова. Игнатова участва и във видеото. Певицата отдавна не бе давала интервюта, а сега проговори пред Мон Дьо в предаването Неделята на Нова.

„Връзките ми бяха разрушителни. Правила съм компромиси, които те изяждат като човек. Това не е правилно. Най-странното е, че с бащата на детето ми нещата не са такива. Сякаш цял живот сме били заедно”, каза певицата.

Тя сподели, че двамата се запознали на лодката на техни приятели. „Погледнахме се и това е, всичко беше много просто и чисто”, поясни Раева.

„Баща ми започна да присъства в моя живот много повече, след като почина, виждам него в дъщеря ми. При последното ни интервю бях в тежък период. Една година по-късно аз получих щастието под формата на детето ми”, коментира певицата.

Тя сподели, че е мазохистично настроен човек и обича препятствията. „Те изваждат най-доброто от мен”, смята Раева. По думите й лайтмотивът на живота й е "дишай".

Певицата коментира пандемията и настоящата политическа обстановка у нас.
„Много неща чета за короновируса. Има много конспирации върху които човек трябва да разсъждава, човечеството трябва да се управлява. Ние сме машината, ние сме мравките.

Бунтуваме се, но  нямаме ясно изявено мнение, дори в протестите. Искаме да сменим властта, но нямаме ясна представа за следващите ни избори, трябват млади и образовани хора, не съм сигурна, че у нас има такива”, поясни Алекс Раева.





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Няма коментари към тази новина !