Измамиха и Максим Генчев с реклама

11.09.2020 12:30 | Видян 656 пъти

Измамиха и Максим Генчев с реклама

Актьорът и режисьор Максим Генчев е измамен с реклама, в която е участвал, пише в днешния си брой "Телеграф".

Това разкри възмутен самият той. Снимал я е преди години, а се оказало, че после не са му платили, както им е била договорката, и си чака парите и до днес. „Една реклама само съм снимал, но фирмата се оказа фантом“, сподели в профила си във Фейсбук Генчев. Той публикува и линк към самия клип в YouTube, от който става ясно, че според сюжета седи на снега гол до кръста, пие кафе и си работи на лаптопа.

Накрая излиза логото на i-център и съобщение, че е съвместен проект на Държавната агенция по информационни технологии и съобщения и програма на ООН за развитие, а датата на качване е 24 декември 2007 г. Приятел възкликна: „Е как една? Ами "О, Пепи!"?“, визирайки прочутия спот за марка кренвирши, а Максим отвърна: „Тази е авторска, иначе съм участвал в други като актьор“. Той обаче не разкрива каква е сумата, с която е измамен, нито името на фирмата-фантом, която е реализирала клипа.

Наред със старите разочарования режисьорът продължава битката за заснемането на всяка минута от филма за Христо Ботев, който стартира през пролетта. Досега вече са готови 54 минути екранно време, но следват най-зрелищните сцени, а за тях ще трябват доста повече средства. „Най-скъпите епизоди – битките на Милин камък и Околчица - предстоят и са нужни малко пари за оръжия, коне, униформи, храна, спане, транспорт.

Повечето хора работят благотворително, хонорарите не са тежкото перо! Помагайте да съберем около 20 000 лв. Банкова сметка за филма „Ботев“ е: Райфайзен банк, IBAN – BG65 RZBB 9155 1010 2302 34, BIC: RZBBBGSF, Дема филм ЕООД“, пише Максим Генчев. Зрители се интересуват кой е писал сценария и може ли да се прочете, на което режисьорът отговори: “Опит за биография на Христо Ботев” от Захари Стоянов“.

Главната роля на поета-революционер е поверил на Деян Жеков. „Матей е Обретенов, Виктор - Стоян Заимов, и Боян - Георги Апостолов, вече са пушки“, радва се кинаджията.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !