Борат 2 вече е заснет и екранизиран от Саша Барън Коен

10.09.2020 11:59 | Видян 1357 пъти

 Борат 2 вече е заснет и екранизиран от Саша Барън Коен

През миналия месец в социалните мрежи се появи новината, че Саша Барън Коен снима „нещо“ в Лос Анджелис. Тогава бе съобщено, че този мистичен проект е свързан с един от най-популярните му герои. Вече знаем, че става въпрос за Борат.

Доста изненадващо се оказва, че това е продължението на хита Борат, превърнал скандалния комик Коен в истинска звезда. Оказва се, че този филм не само е бил заснет, но е вече изцяло готов и дори е бил прожектиран пред избрани специалисти и дистрибутори.

За момента не знаем никакви подробности за сюжета. Борат вече не е неизвестния репортер от Казахстан, който видяхме в първия филм от 2006 г. Всички вече много добре го познават, затова той трябва да се дегизира, за да интервюира подбрани личности. Противоречива е и първоначалната информация за Борат 2. Някои източници го описват като „Коен, който играе Борат, който играе Коен“, но други изцяло отричат това.

Не е ясно и кой ще бъде дистрибутор на бъдещия хит. „Фокс“, които продуцираха първия филм, вече са собственост на Дисни, които няма да рискуват да пуснат подобна неприлична комедия, която не е подходяща за семейна аудитория. По-вероятно е да го видим по някоя от стриминг платформите.

Борат се превърна в една от най-успешните комедии, забранени за малолетни зрители, с приходи от 262 милиона долара при съвсем скромен бюджет. Това си остава и най-касовия хит на Коен, който след това ни представи свои други скандални образи в Бруно (138 милиона приходи) и Диктаторът (179 милиона приходи).


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !