Фенове спасиха Катето Евро и Марта Вачкова от натравяне с гъби

10.09.2020 15:13 | Видян 1100 пъти

Фенове спасиха Катето Евро и Марта Вачкова от натравяне с гъби

Да извикат линейка в случай, че не се появят повторно онлайн в рамките на 30 минути – такива инструкции дадоха актрисите Катерина Евро и Марта Вачкова на своите последователи. Комедийните звезди се отдадоха на планинарство и кулинария през почивните дни, като не пропуснаха да покажат и крайния резултат от заниманията си.

„Тези гъби ги набрахме като за булки и манатарки“, обясниха те в първото от редица видеа, като предупредиха, че не са сигурни относно ядивността на продуктите. Дадоха обаче заявка, че ще ги сготвят и ще разчитат на феновете си да ги спасят в случай, че са объркали.

„Добре ли сте? Мина ли 1 час? Следващия път ми звъннете“ - с тези думи идейният двигател на „Пощенска кутия за приказки“ - Гери Турийска, се обърна към актрисите след като те обявиха намеренията си да експериментират с гъбите. По-късно Евро и Вачкова отново се включиха онлайн, за да покажат, че са оцелели и намигнаха с признанието, че булките и манатарките всъщност са закупени от Женския пазар.

Още от утре пък екранната сестра Жекова ще радва зрителите пред малкия екран със завръщането на „Откраднат живот“. Новият сезон ще премине под надслова „Антитела“, а в първите епизоди ще станем свидетели на сватба. Сред ключовите събития в сюжета ще бъде появата на един от малкото изявени злодеи в медицинската сага – Иво Фотев, чиято вратовръзка затяга Васил Бинев. Очаква се темата за коронавирусната пандемия също да бъде продължена, след като беляза последните серии на деветия сезон на сериала.

Междувременно Вачкова разочарова феновете, като обяви, че настоящият десети сезон ще бъде последен за „Откраднат живот“.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Няма коментари към тази новина !