Шакира вдъхнови дизайнер на бански костюми

09.09.2020 10:48 | Видян 937 пъти

Шакира вдъхнови дизайнер на бански костюми

Кой каза, че лятото си отива? Не и за Шакира, която с последните си снимки от плажа ни вдъхновява да оставим офиса и се възползваме от топлите септемврийски дни, събирайки още малко тен.

Отдъхвайки си на Малдивите, певицата показа, че не е изгубила форма, позирайки с новия си бянски в люляков цвят.

За семейната почивка Шакира е избрала модел от две части в люляков цвят. Той е със свежи ресни с мъниста, като е по идея на самата нея.

„Това е нов бански костюм, който проектирах и моят приятел Бего направи за мен“, коментира колумбийската звезда.

На една от снимките й се вижда, че дългите ресни са разположени по протежение на ластика на долнището й, докато при горнището те са в долната му част, за да падат върху корема.

„Всяко лято обичам да се отличавам на плажа с бански, създаден по мой вкус“, обяснява тя.

Шакира носи именно такъв модел бански, за да може танцува на плажа и ресните се поклащат заедно с нея в ритъма на музиката - нещо, което тя обожава.

Снимките на звездата с банските направиха истински фурор в социалните мрежи. Само за 30 минути те събраха над 1 милион харесвания в Instagram, 250 000 във Facebook и 20 000 лайкове в Twitter.

Певицата сподели и една снимка със своята половинка Жерар Пике, като призна, че обожава да бъдат заедно. Най-вероятно те са на морето заедно с двете си деца.

43-годишната изпълнителка изглежда страхотно по бански. Според близки до нея, перфектната й фигура се дължи на множеството часове, прекарани в залата по танци, страстта й към плуването и доста HIIT тренировки. А заради нейните страхотни снимки, много от нас ще отскочат поне още веднъж до морето, за да се порадват на циганското лято.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !