Марая Кери споделя за трудно общуване с Елън Дедженеръс

09.09.2020 10:34 | Видян 1317 пъти

Марая Кери споделя за трудно общуване с Елън Дедженеръс

На фона на многото обвинения в непристойно поведение и създадена токсична среда в шоуто на Елан ДеДженерис, звездата продължи да чува упреци, отправени към нея, поради неясно интервю с една или друга знаменитост.

Наскоро  зрители коментират нейн разговор с певицата Марая Кери от 2008 г. Тогава имало слухове, че Кери е бременна и за да разбере дали е така, телевизионната водеща й предлага чаша шампанско.

 „Всичко, което мога да кажа, е, че по това време ми беше изключително неудобно. И наистина ми беше трудно да се справя с последиците - каза Кери в ново интервю за Vulture. - Не бях готова да говоря за това, защото имах спонтанен аборт. Не искам да поръсвам сол върху раната, но не бях доволна от тази ситуация. "

Изпълнителката разказа, че е загубила дете две години след като  вече е била бременна с близнаците Монро и Морокан. Само съпругът й Ник Кенън и близък приятел са знаели за първата бременност на Марая по това време, така че новината за спонтанен аборт е бил абсолютна изненада за нейните фенове.
„Би било чудесно, ако в тези моменти се прояви съчувствие”, добави певицата.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вече е проблем да се управлява с ПП....

Вече е проблем да се управлява с ПП. Трябва да спасим...

Цветна кинопрограма с Bulgaria ON AIR...

С много разнообразие, цвят и емоции ще бъде наситена...

Няма коментари към тази новина !