Кайли Дженър ражда второ на Травис Скот, но има условие

03.09.2020 17:43 | Видян 1771 пъти

Кайли Дженър ражда второ на Травис Скот, но има условие

Въпреки че в момента не са заедно, Кайли Дженър има желание да роди второ дете от Травис Скот. По думите й, тя не изключва двамата да се съберат и увеличат семейството.

Според информация на подкаста "Us Weekly", отношенията между 23-годишната риалити звезда и 28-годишният рапър се променят с всеки изминал ден.

Източник на изданието твърди, че двамата не са отново заедно, както някои медии писаха преди повече от месец. Те просто прекарват част от свободното си време с дъщеричката си, за да може да не й липсва нищо.

"Определено все още има физическо привличане между тях", посочва той.

Най-вероятно в момента милиардерката подлага на изпитание Травис Скот, с който се раздели преди близо година. Тя иска той да й докаже, че е станал по-отговорен, а и все пак притежава цяло състояние. Ето защо тя коментира, че "някой ден" може и да му роди второ дете, но преди това той трябва да е отговорил на нейните условия.

Кайли и Скот бяха забелязани за първи път заедно през април 2017 г. На 1 февруари 2018-а пък се роди тяхната дъщеричка Сторми.

„Кайли иска повече деца, просто не е сигурна дали това ще бъде с Травис", коментира още източникът на изданието.

По време на пандемията младата бизнесменка от клана Кардашян и рапърът прекарват доста време под един покрив, за да може да участват по равно в отглеждането на своето дете.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Няма коментари към тази новина !