Кейт Уинслет става Баба Яга

28.08.2020 12:14 | Видян 960 пъти

Кейт Уинслет става Баба Яга

Кейт Уинслет ще се потопи в славянския фолклор, за да изиграе култовия образ на Баба Яга. Това ще се случи в едноименният анимационен филм, който предоставя възможността на зрителите буквално да влязат в историята чрез виртуална реалност. Рисуваната лента, дело на студиото Baobab, ще направи премиерата си на феста във Венеция през септември.

„Баба Яга“ въвлича зрителя си в пътешествие заедно със собствената му „сестра“, изиграна от звездата от „Междузвездни войни“ Дейзи Ридли. Тяхната цел е да спасят майка си, озвучена от Глен Клоуз. Така, те се озовават в омагьосана гора (Дженифър Хъдсън), за да в крайна сметка да се опитат да вземат лека от Баба Яга (Уинслет). Всяко решение на зрителя предопределя края на историята, информират от Baobab.

Освен тях продуцент на заглавието е и Дженифър Хъдсън. „Баба Яга е красива анимация и за мен беше чест да съм изпълнителен продуцент. Въпреки че корените на историята са от класическия фолклор, ние бяхме вдъхновени от настоящите проблеми и се фокусирахме върху околната среда и женското царство. За мен беше удоволствие да съм част от толкова силен дамски актьорски състав“, коментира Хъдсън.

Източник: Монитор
Снимка: ЕПА/БГНЕС


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !