Снимат Тексаско клане у нас

27.08.2020 12:56 | Видян 1114 пъти

Снимат Тексаско клане у нас

Филмът Till Death с Меган Фокс не е единственият чуждестранен хорър, който се снима на български терен. У нас е разпънат и сетът за продължението на култовата лента „Тексаско клане“, научи „Монитор“.

Една от главните роли е поверена на ирландския актьор Мо Дънфорд, добил световна популярност с участието си в хитовия сериал „Викингите“.

Звездата не пропусна да похвали красотите на София в социалните мрежи.

„Могъщ град, който е на 7000 години. Виждал е много. Радвам се, че съм тук“, написа той към кадър, на който позира пред храма „Свети Георги“ в столицата.

Дънфорд намери време да отскочи и до Боянския водопад в началото на седмицата.

Другите основни попълнения в каста са младата кинонадежда Елзи Фишър („Осми клас“), Сара Яркин (Нappy Death Day 2U) и Джейкъм Латимор („Лабиринтът“).

Любопитен факт е, че само седмица след като е щракнала клапата в България, режисьорите са били изгонени. Братята Анди и Райън Тохил са започнали работа по проекта, но са били уволнени от продуцентите от Legendary заради творчески различия. В понеделник да заеме мястото им на режисьорския стол е привикан Дейвид Блу Гарсия.

Той ще презаснеме наново всички готови сцени

Сюжетът на новата лента от франчайза „Тексаско клане“ ще се върти около 25-годишната Мелъди, която тръгва на бизнес пътуване към Тексас и взима със себе си малката си сестричка Дрийма, която е прикована в инвалидна количка. Двете са нападнати от 60-годишен маниак.

Предвиденият бюджет е 20 000 долара.

Междувременно с пълни сили тече и снимачният процес на Till Death. Освен холивудската красавица Меган Фокс, у нас заради лентата пристигнаха още Калън Мълви („300: Възходът на една империя“), Джак Рот („Медичите“), Иойн Макен („Мерлин“) и Амел Амийн ("Може и да те съсипя“).

Източник: Монитор

Снимка: WebDam 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Рачков се потроши до кръв в ефир

Димитър Рачков претърпя в кървав инцидент по време на...

Принц Уилям в хеликоптер с Дейвид Бекъм

Принц Уилям се присъедини към Дейвид Бекъм, за да...

Няма коментари към тази новина !