Тейлър Суифт сбъдна мечтата на 18-годишно момиче

24.08.2020 13:10 | Видян 735 пъти

Тейлър Суифт сбъдна мечтата на 18-годишно момиче

Тейлър Суифт се превърна в покровителка на 18-годишно момиче.

По-рано през месеца Витория Марио създаде дарителска сметка, с която се надяваше да покрие таксата си за колеж. Тя е получила оферта да учи математика в престежния университет "Уоруик", но мечтата й може да се провали, защото момичето няма достатъчно пари. "Аз съм едно чернокожо момиче с мечта", пише тя в социалните мрежи.

Витория разказва, че се е преместила от Португалия във Великобритания преди 4 години и в момента живее с друго семейство в Тотнъм. Големият проблем е, че тя Марио не може да получи заем, защото няма постоянен адрес във Великобритания, а също и защото биологичната й майка не може да й помогне да се самофинансира по време на обучението. "За съжаление баща ми е починал, а мама остана в Португалия".

За щастие на Витория, Тейлър Суифт попада на нейната история и решава да й помогне. Изпълнителката дарява 30 хиляди долара, които се равняват на около 24 хиляди паунда, за да може момичето да достигне до университет. "Витория, попаднах на историята ти в интернет и съм много впечатлена от решителността ти да постигнеш мечтите си", пипе звездата.

Със сумата, дарена от Суифт, г-ца Марио успява да събере нужните средства, за да започне мечтаното си обучение. След като изпълнителката се включи в набирането на финанси, много от феновете й последваха нейния пример. Витория споделя, че иска да учи, за да може да помогне на семейството си и да покаже на другите момичета като нея, че мечтите се сбъдват.

"Благодарна съм на всеки, който ми помага и оценявам, че сте отделили от времето си, за да се запознаете с историята ми", завършва бъдещата математичка. Дарението на Тейлър идва само няколко седмици, след като тя изненадващо пусна новия си албум "Folklore".

Източник: тиалото

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !