Кели Озбърн: Свалих 38кг. с операция

21.08.2020 12:46 | Видян 1120 пъти

Кели Озбърн: Свалих 38кг. с операция

Кели Озбърн иска да е напълно честна със своите фенове относно отслабването си.

В четвъртък звездата разкри в подкаста "Hollywood Raw", че е успяла да постигне желаните резултати, след като се е подложила на операция и е променила напълно начина си на живот. Кели се похвали, че за последните две години е успяла да свали 38 килограма, събуждайки любопиството на почитателите си. Те искаха да знаят какви са тайните и триковете, с които тя е постигнала по-слаба фигура.

Е, любопитството им вече е задоволено, тъй като актрисата отговори на всички въпроси. "Направих си операция. Не ми пука какво мислите. Направих го и съм горда от това", заяви звездата. Озбърн е свила стомаха си и не се срамува от това. Тя добавя, че независимо от поставянето на стомашния пръстен, добрата й фигура има нужда от здравословно ядене и постоянни тренировки.

"Искам да бъда пределно ясна относно операцията. Това, което тя прави, е да те насочи в правилната посока. Така че, който мисли да си прави подобно нещо, трябва добре да обмисли решението си", посъветва звездата. Тя добавя, че операцията не е магия, с която човек остава слаб за цял живот. Нужни са големи и постоянни усилия, за да се задържи перфектната фигура.

Кели признава, че интервенцията е била извършена година след започване на терапия за справяне със зависимостите си. "Трябваше първо да си оправя главата, а след това тялото. Никога не трябва да правиш подобно нещо, ако умът ти не е бистър". Две години след операцията, Озбърн споделя, че се чувства прекрасно както отвътре, така и отвън.

Все пак, тя все още не се приема като перфектния човек. "Все още правя доста грешки. Все още удрям няколко стени по пътя си, падам, но отново се изправям", казва актрисата и добавя, че операцията не е решила проблемите й. Дъщерята на Ози Озбърн призна, че негативните коментари относно фигурата й почти са я накарали да напусне развлекателната индустрия.

"Когато бях пълна, хората не ме забелязваха. Никой не искаше да работи с мен, никой не иска да бъде около мен", обяснява Кели. Сега, когато е намерила златната среда, звездата е готова за нови приключения и ангажименти.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !