Присила Пресли продава имението си за 16 млн. долара

21.08.2020 12:32 | Видян 2341 пъти

Присила Пресли продава имението си за 16 млн. долара

Присила Пресли е готова да каже сбогом на имението си в Бевърли Хилс.

Тази седмица 75-годишната актриса пусна за продан имота си за 16 млн. долара. Къщата разполага със седем спални, осем бани и е декориран в италиянски стил. Построена е през 1951 година и е разположена върху декар земя, която разполага с каменисти пътеки, вътрешен двор, фонтани, градини, басейн и тенис корт.

Вътре в имението ще намерите високи тавани, големи тераси и сводести вртаи. Богатите дървени панели, облицоващи стените в определени стаи на дома му придават вечен стил. В допълнение към множеството си спални, имотът разполага и с отделен апартамен за гости, който се намира над гаража.

През 2018 година Присила говори пред "Closer" относно закупуването на дома в Бевърли Хилс. Тя каза, че е решила да го вземе, за да бъде по-близо до съпруга си Елвис Пресли. "Бяхме много, много близки и исках да се уверя, че той ще има възможност да вижда дъщеря ни Лиса Мари, когато си поиска", казва Пресли пред изданието.

Присила и Елвис се женят през 1967 година, но се развеждат шест години по-късно. От брака им се ражда дъщеря им Лиса Мари, която е на 5 години, когато родителите й решават да се разделят. Въпреки че бракът им не издържа, двамата продължават да бъдат близки приятели и да се грижат заедно за детето си.

Именно затова Присила решава да закупи имението, което освен че е било близо до къщата на Елвис, е разполагало с високи порти, които не позволявали на папараците и феновете да виждат както се случва вътре. "Това беше моят олтар". Миналата година актрисата продаде и ранчо за 3 млн. долара, което купува през 1976 година за 170 хиляди.

Обявата за продан на имението в Бевърли Хилс идва само месец след трагичната смърт на внука й Бенджамин. Момчето, което беше само на 27 години, се самоуби на 12 юли.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !