Джерард Бътлър се раздели с приятелката си

20.08.2020 17:00 | Видян 1439 пъти

 Джерард Бътлър се раздели с приятелката си

За връзка между двамата се заговори през септември 2014 година, когато двамата бяха заснети да си разменят ласки на плажа в Малибу. Съвсем наскоро те бяха хванати от папараци как си пазаруват хранителни стоки. Двойката преминаваше през няколко трудни етапа и дори се разделяше на няколко пъти, но след това отново се събираше.

През 2016 година източник, близък до Бътлър казва пред списание "People", че актьорът е необвързан, тъй като с приятелката му са се разделили преди няколко месеца. Звездата призна, че се наслаждава на ергенския живот, но не може да намери време за срещи. Причината за това е натовареният му график, който му пречи на личния живот.

Бътлър и Морган бяха забелязани отново заедно през 2019 година и потвърдиха слуховете, че са си дали още един шанс. Миналия август двамата направиха своя дебют на червения килим по време на премиерата на филма "Angel Has Fallen". Облечен в кафяв костюм, Бътлър не се притесняваше да покаже любовта си към Морган, целувайки ги я пред папараците.

През 2017 година актьорът говори открито за създаването на семейство, казвайки че бащинството не е толкова далеч. "След пет години искам да имам стабилна връзка. Бих се радвал да имам едно или две деца. Време ми е", казва той пред списание "People".


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !