Хали Бери като момиче на Бонд

19.08.2020 12:47 | Видян 1166 пъти

Хали Бери като момиче на Бонд

Големият спор за това кой е истинският Бонд продължава вече няколко години. Феновете на поредицата не могат да се разберат дали Пиърс Броснан, Шон Конъри или пък Даниел Крейг е най-добрият таен агент. Някои пък все още не могат да преглътнат факта, че Идрис Елба беше напът да влезе в иконичната роля, но накрая всичко се провали.

Независимо в кой отбор попадате вие, трябва да признаете, че Джеймс Бонд е нищо без своето момиче. Тя е тази, която успява да превърне филма в нещо повече от поредица за мъже и винаги привлича вниманието на зрителя. Една от най-известните актриси, която влиза в тази роля е Хали Бери.

Актрисата се появява във филма „Die Another Day“, който излиза през 2002 година и спокойно можем да кажем, че бързо се превърна в любимото ни Бонд момиче. Никога няма да забравим за онази сцена, където Бери излиза по прекрасен начин от водата, а Пиърс Броснан не може да свали очи от нея.

„Невероятна гледка“, казва агент 007 и ние сме напълно съгласни с него. И, тъй като в скоро време няма да излезе новият филм за легендарния шпионин, Хали Бери ни връща 18 години назад, пресъздавайки плажната сцена от своята лента.

В публикация в Instagram през уикенда звездата се появи с оранжев бански, който изключително много прилича на този на Джинкс, героинята ѝ в „Die Another Day“. Дори детайлите на днешния ѝ бански костюм веднага бяха свързани с белия колан, който носи екранното ѝ Аз.

Бери комбинира банския си с плетена шапка и веднага впечатли последователите си. Снимката събра хиляди коментари и харесвания, а върлите фенове на поредицата за Джеймс Бонд веднага посочиха, че визията им се струва доста позната. Тоалетът на звездата е от любимата ѝ марка и е доста достъпен. Той струва не повече от 50 долара.

Оранжевият бански в две части беше разпродаден само минути, след като Бери публикува снимката. Съвсем наскоро тя се появи с още един модел на предпочитаната марка, когато караше скейтборд на улицата.


Източник: tialoto









автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !