Шкумбата гостува в Kino Cabana

14.08.2020 16:56 | Видян 685 пъти

 Шкумбата гостува в Kino Cabana

На 18 август (вторник) 2020 г. от 18,30 ч. комикът Димитър Туджаров–Шкумбата гостува на столичния клуб Kino Cabana със свое one man show на открито и ще представи автобиографичната си книга „Хумористично селфи“ (изд. Книгомания). Входът за събитието е безплатен и ще бъдат допускани посетители до изчерпване на позволената квота места. Шкумбата е едно от най-разпознаваемите лица в шоубизнеса и най-известният ни разказвач на скечове.

През октомври 2019-а по случай 65-годишнината си комикът издаде луксозната автобиография „Хумористично селфи“. Изданието с твърди корици включва забавно разказаното битие на шоумена – откъде идват „шкумбите“, как се насочва от инженерството към артистичните изяви, за безбройните турнета и срещи с известни личности, като текстът по страниците е придружен с над 20 карикатури, специално рисувани за книгата от Жорж Туджаров (съвпадението на фамилията е случайно!), и над 160 снимки от личния архив на Шкумбата, както и от архивите на Бончук Андонов, Емил Андонов, Емил Кьостебеков, Людмил Карджилов, Христо Иванов.

През годините Димитър Туджаров е бил водещ на различни хумористични рубрики по радиа и телевизии, гост е на сборни празнични концерти, програми  и спектакли, осъществява турнета в чужбина. От 25 май тази година е водещ на хумористичното предаване „Tonight with Шкумбата“ и забавно-вечерното „Тънка бара“ по 7/8 ТВ. „Животът е движение. Аз се учех да бъда комик в движение.

Винаги съм се стремял да търся най-болните и остри теми на нашето време и да ги поднасям на публиката през призмата на смеха и в частност на сатирата и пародията. Черпя енергия от взаимодействието си с хората, черпя идеи от тях и после им ги връщам по моя си, надявам се, забавен начин.“ – Шкумбата. Събитието е част от Лятната програма в Календара на културните събития на Столична община.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !