Капчикова направи погача за близнаците

14.08.2020 10:39 | Видян 941 пъти

Капчикова направи погача за близнаците

Погача с питка, торта и пищна украса направи Ася Капчикова. След като близнаците ѝ навършиха 40 дни, плеймейтката реши да спази традицията и извика орисници.

Щастливата майка сподели няколко снимки и видео от първия празник на нейните деца. От снимките става ясно, че те носят нестандартните имена Ивиан и Ианик.

„Целият ми свят в една шепа по 2!“, написа Ася в Instagram към кадър, на който държи едно от дечицата си на ръце. Лицето на бебето не се вижда, защото тя го е притиснала към себе си.

За погачата Капчикова е наела агенция, която да отговаря за сладкишите и украсата с балони с бяло и златисто. От профила ѝ в социалната мрежа става ясно, че тя е отишла специално на гримьор, за да бъде хубава за снимките.

Ася е заложила на черна кожена пола с висока талия, състояща се от три пласта, както и широка риза, която е прибрала вътре.

До момента Капчикова крие бащата на децата си и не е показвала бебетата в лице.

Наскоро плеймейтката качи снимка от своята разходка с децата и сподели, че започва 3-месечно предизвикателство, с което се надява отново да влезе във форма.

„Генът играе огромно значение, но още по-важно е как натоварвате тялото си и какво правите за него. Когато работите усилено и с постоянство няма как то да не ви се отблагодари“, коментира тя.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Татко стана депутат с дъщеря от...

Георги Тенев Станков отново е депутат с помощта на...

Щерките на Р. Овч, Премянов и...

Издигнатите за депутатки от БСП дъщери на...

Няма коментари към тази новина !

*}