Мис Плеймейт 2019 дава Криско на съд заради клип

14.08.2020 10:25 | Видян 1750 пъти

Мис Плеймейт 2019 дава Криско на съд заради клип

Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова заяви, че е била подведена от Криско за начина, по който ще бъде представена в новия му видеоклип към песента "Хубаво ти беше".

"Прочетох и видях скандални неща за себе си, без капка реалност. Вече е време да кажа истината и това, което е било!", написа във Фейсбук разочарованата блондинка.

По думите й, никой не й е обяснил преди снимките точно в какъв образ ще бъде обрисувана пред аудиторията. Крайният резултат я изненадал, като според нея той е обиден и уронва имиджа и престижа й.

Самият клип започва с несъществуваща Инстаграм страница на блондинката, съдържаща обаче нейни реални снимки. Потребителско име на профила е miss_playmate, а описанието под него гласи "инфлуенсър". Междувременно звучи гласът на водещата Деси Стоянова, която казва: "Това е една млада дама, която обича да се снима и да споделя живота си онлайн, а това ѝ носи не само харесвания, но и реални дивиденти". След нея се чуват думите на колежката ѝ Аделина Радева: "Защото се оказва, че жриците на любовта са избрали това място, за да работят".
Секунди по-късно се появява и самата Тодорова, облечена в къса червена рокля без презрамки, а в ръцете си тя държи телефон, на чийто екран се вижда акаунта ѝ в социалната мрежа.

"Ето я и тя, поддържана жена. Каза ми: "Парите си ги изкарвам сама. Имам собствен бизнес - женска козметика. Ходя на почивки само с приятелка", пее в същата сцена Талев.

На гневните коментари под поста на Тодорова в социалните мрежи, тя отговаря с категоричност, че определено ще търси правата си.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !