Мелани Грифит със специална изненада за рождения си ден

13.08.2020 16:20 | Видян 800 пъти

Мелани Грифит със специална изненада за рождения си ден

Мелани Грифит се събуди по прекрасен начин на рождения си ден!

Актрисата, която навърши 63 в неделя, беше посрещната от огромен плакат, закачен на входната ѝ врата. Надписът гласеше „Честит рожден ден“, но Грифит нямаше идея кой го е закачил. Звездата сподели снимка, на която е разперила широко ръце пред вратата си и изглежда изключително щастлива от момента.

„Събудих се тази сутрин на 63 години и видях този прекрасен надпис на вратата ми. Но нямах идея кой го е сложил там“, пише Грифит под снимката. Тя допълва, че след това се е срещнала с приятели, които ѝ донесли сладки. Когато споделила за изненадата и мистериозния човек, който я е направил, тримата решили да погледнат охранителните камери, за да разрешат случая.

Оказва се, че виновниците за тази изненада са Ели и Кевин, които всъщност предлагат идеята с прегледа на охранителните камери. „Обичам приятелите си толкова много“, пише Мелани. Тя благодари на всички, които са се сетили за нея на специалния ѝ ден и разкри, че се е чула с децата си и с бившите си съпрузи по телефона.

Грифит има три деца от трима мъже. Тя е майка на актрисата Дакота Джонсън, която споделя с Дон Джонсън, на Александър, който е от брака ѝ със Стивън Байър и на още една дъщеря – Стела, която пък е от връзката ѝ с Антонио Бандерас. По време на интервю пред People испанският актьор заяви, че въпреки провалените отношения, той и Мелани си остават най-добри приятели.

„Обичам я и ще я обичам винаги. Тя е част от семейството ми“, казва Бандерас. Той помага на Грифит да отгледа и останалите си две деца – Дакота и Александър. „Казваха ми Папонио, микс между Папа и Антонио“. Актьорът все още прекарва празниците и други специални поводи с Грифит и трите ѝ деца.

Източник: tialoto










автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !